Kristjansson efter sejr: Vi ramte et godt niveau i dag

Olafur Kristjansson er glad for sejren over Hobro og siger, at man nærmer sig det niveau, han gerne vil se.

FC Nordsjælland bed sig lørdag fast i subtoppen af Alka Superligaen med en 1-0-sejr på udebane over Hobro, og klubbens træner, Olafur Kristjansson, var godt tilfreds.

- Vi ramte et niveau i dag, som er tæt på det, som jeg gerne vil se fra holdet. Vi var skarpe, da vi fik mulighederne. Og vi var rolige, når vi var på bolden.

- Vi spillede mod et fysisk stærkt hold, men forsvarsspillet var fint i dag. De forsøgte at slå mange indlæg, og vi var gode til at afvise dem. Midtbanespillerne turde at holde i bolden, og så havde vi de giftige spillere oppe foran, siger Olafur Kristjansson.

En af de giftige spillere var Joshua John, der med sin scoring sikrede tre point til gæsterne. Han fik rosende ord med på vejen af sin træner.

- Det var som at se den gamle Joshua John i dag. Han arbejdede stenhårdt og kom i mange mand til mand dueller. Han var meget udfordrende, og det var bare ekstra krydderi, at han kom på tavlen, siger Kristjansson.

Selv var kantspilleren glad for at scoringen og de tre point.

- Det var en god bold fra Martin Vingaard. Han kiggede op og lagde den til mig, og så var det bare at sende den mod kassen. Heldigvis gik den ind, siger Joshua John.

- Det var et godt mål, og det er altid rart at komme på tavlen. Det er især rart, når det betyder tre point, siger han.

Joshua John har muligheden for at komme på tavlen igen, når FCN i næste runde tager imod Sønderjyske hjemme på Farum Park.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.