Aalborg Håndbold

Kristjansson: God pokalsejr frem mod slutspil

Aalborg Håndbolds træner var glad for pokalsejren over Fredericia af flere årsager

Aron Kristjansson behøver ikke se helt så betænksom ud efter fredagens overbevisende sejr over Fredericia i Santander Cup. Arkivfoto: Andreas Falck

Aron Kristjansson behøver ikke se helt så betænksom ud efter fredagens overbevisende sejr over Fredericia i Santander Cup. Arkivfoto: Andreas Falck

HÅNDBOLD:Fredag aften avancerede Aalborg Håndbold i Santander Cup, da 1. divisionsholdet Fredericia blev slået på udebane i sjette runde 19-28.

- Kampen forløb rigtigt godt for os, lige som vi kunne have ønsket os. Vi kom godt fra start og holder en fornuftig føring i første halvleg. Vi kommer igen godt ud til anden halvleg og kommer foran med 9, lyder det efter kampen fra Aalborg Håndbolds cheftræner, Aron Kristjansson.

- Det var rigtigt godt at se, at vi får alle spillere bragt i spil, og alle leverer en fin indsats hele vejen rundt.

Udover selvfølgelig at sikre avancement i pokalturneringen kan holdet også bruge sejren frem mod ligaens slutspil, der for Aalborg Håndbolds vedkommende går i gang onsdag, når holdet skal på besøg hos TTH Holstebro.

- Det giver selvfølgelig en god fornemmelse, også for at det taktiske fungerer, og at vi er klar til at spille slutspillet, lyder det fra Aron Kristjansson.

- Vi har haft nogle spillere ude med skade, som kommer ind og får en god oplevelse, så nu skal vi håbe og arbejde på at tage den gode form med ind i slutspillet.

Martin Larsen og Andreas Holst blev topscorere for Aalborg Håndbold i kampen med syv scoringer hver.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.