Aalborg Håndbold

Kristjansson: Vi bygger hele tiden på

Aalborg Håndbold skal bruge onsdagens sejr som et rygstød, mener holdets cheftræner

Aron Kristjansson (i sort) mener, at sejren mod SønderjyskE kan bruges positivt frem mod de næste kampe. Arkivfoto: Lars Pauli

Aron Kristjansson (i sort) mener, at sejren mod SønderjyskE kan bruges positivt frem mod de næste kampe. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Det blev til en tiltrængt sejr mod SønderjyskE i 888Ligaen for Aalborg Håndbold, og kampen bør være bevis på, at nordjyderne ikke lider af træthed efter europæiske kampe i denne sæson, mener cheftræner Aron Kristjansson.

- Selvom vi får mange kontraer imod os i dag (onsdag, red.), så er det ikke på grund af træthed, men nærmere uopmærksomhed, lyder den koncise vurdering fra cheftræneren.

- Det ser du også i anden halvleg, hvor vi virkede mere friske end SønderjyskE.

Uanset årsagerne til, at Aalborg så bedre ud end modstanderne i anden halvleg, så er sejren vigtig for at få bygget holdets moral op frem mod de kommende kampe.

- Vi bygger hele tiden på vores spil, og der er det vigtigt, at spillerne også mærker den fremgang, siger Aron Kristjansson.

- Hvis vi kan spille som mod SønderjyskE - og udnytte vores chancer som i anden halvleg - så er der ingen grund til at tro, at der ikke kommer flere sejre i den kommende tid.

Aalborg Håndbolds næste opgave bliver søndag eftermiddag, hvor RK Celje kommer på besøg i en Champions League-kamp, der helst skal vindes, hvis nordjyderne skal gøre sig håb om at gå videre fra gruppespillet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.