Kristoffer Pallesen har fundet formlen i AaB

Højrebacken glæder sig over en god sæsonstart

Søren Olsson
Kristoffer Pallesen har fået en bedre start på denne sæson. Arkivfoto: Torben Hansen
AaB 11. september 2018 06:28 - Opdateret 11. september 2018 10:59

FODBOLD: Positionen som højre back i AaB har igennem flere år været en af de mere profilerede.

Først var der Henrik Dalsgaard, der blev omskolet fra angriber til højre back og nu endda er den bedste i landet på den plads.

Han blev afløst af stortalentet Joakim Mæhle, der imponerede så meget, at han allerede efter en sæson blev solgt til belgiske Genk.

Og så hentede AaB Kristoffer Pallesen i Viborg inden sidste sæson.

I hans første år i klubben måtte han dog dele pladsen med flere spillere, men i denne sæson er han startet inde hver gang - med undtagelse af 2-2 kampen senest i Randers.

- Jeg tror, at det tog mig længere tid, end både jeg og klubben havde regnet med, at finde frem til, hvordan AaB spiller, og hvad min rolle skulle være. Men jeg synes absolut, at der har været fremskridt i denne sæson, siger Kristoffer Pallesen.

- Og jeg tror da det, vi har set i denne sæson, oprindeligt var årsagen til, hvorfor AaB hentede mig ind. Det er jo ikke, fordi spillet bliver lagt an på mig eller centreret omkring mig, men jeg føler helt klart, at jeg er mere involveret, og det har da også gjort, at jeg har været ganske fint tilfreds med, hvordan sæsonen har været indtil nu, siger han.

Mod Randers blev han dog fravalgt til fordel for Frederik Børsting, der fik chancen fra start for første gang i sæsonen.

- Umiddelbart ville jeg gerne have spillet, og hvis jeg var træner, så tror jeg da også, at jeg havde startet inde, men jeg er nok ikke helt objektiv, siger han med et grin.

- Men nej, sådan er gamet. Jeg er ikke den første fodboldspiller, der prøver at sidde på bænken, og jeg bliver heller ikke den sidste, siger han.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...