Hobro IK

Kritik af banen i Hobro

Silkeborgs anfører retter hård kritik mod forholdene på DS Arena

Vejforholdene har heller ikke gjort det nemmere at have gode græsbaner i år. Arkivfoto: Henrik Louis

Vejforholdene har heller ikke gjort det nemmere at have gode græsbaner i år. Arkivfoto: Henrik Louis

FODBOLD:En hård vinter med både sne og frost og ikke så mange solskinstimer har ikke ligefrem været befordrende for grotempoet hos græsset på de danske fodboldstadion.

Mange steder har der været dårlige baneforhold, og så har det heller ikke hjulpet, at Superligaen på grund af flere kampe og krav om at slutte tidligt grundet VM i Rusland måtte afvikle hele fire spillerunder i februar.

I Spillerforeningens nye podcast, Spiller Til Spiller, var FC Midtjyllands Jakob Poulsen og SIlkeborgs anfører Simon Jakobsen omkring emnet.

- Jeg har ikke oplevet noget lignende. I Hobro i weekenden og i Randers onsdag var banerne skandaløs ringe, siger Silkeborgs forsvarsspiller, Simon Jakobsen.

- Hobros bane lignede en god gammel grusbane, og de få steder, hvor der lå lidt græs, og jeg lyver ikke nu, der havde de spray-malet det visne græs grønt, så det skulle lugte mere af rigtig græs, uddyber han.

DS Arena er dog ikke den eneste bane, der får kritik. Også landets nationalstadion, Telia Parken i København, får hårde ord med på vejen. Ligesom den gjorde fra landsholdspillerne efter VM-kvalifikationskampen mod Irland i efteråret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.