Kroatien efter sejr: Vi lugter kvartfinale

Efter 3-1-sejren over Irland er Kroatiens landstræner overbevist om, at holdet når videre til kvartfinalen.

Kroatien efter sejr: Vi lugter kvartfinale

Trods udsigt til to svære EM-kampe mod stormagterne Italien og Spanien mener Kroatiens landstræner, Slaven Bilic, at hans hold har den ene fod i kvartfinalen allerede efter søndagens 3-1-sejr over Irland i gruppe C.

- Vi har tre point, og vi ligger øverst i gruppen. En sejr er nok til at gå videre til kvartfinalen.

- Vi kan ikke flyve ved EM, men vi tager det skridt for skridt. Vi respekterer alle vores modstandere. Vi frygter ingen. Spanien og Italien er favoritter i vores gruppe, men jeg tror på, at vi kan besejre en af de to, siger Slaven Bilic.

Spanien er forsvarende verdens- og europamestre, mens Italien vandt VM i 2006. Kroatiens bedste resultat ved EM er en kvartfinale, hvilket holdet nåede i både 1996 og i 2008.

Inden Kroatien besejrede Irland, havde Spanien og Italien spillet 1-1, og således fører Kroatien gruppe C med tre point foran Spanien og Italien, som begge har et point.

- Vi er et stærkt hold, og jeg tror, at vi bliver stærkere og stærkere efter denne kamp. Jeg forventer, at vi kommer til at spille endnu bedre mod Italien, fordi den første er den sværeste kamp, og den har vi bag os nu, siger Bilic.

Kroatien møder Italien torsdag aften i Poznan.

/ritzau/AFP