Jammerbugt

Kroen viste moden frem

Moden anno 2016 kom på podiet

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var mange beundrende blikke fra tilskuerne.

Det var det helt store mode- og inspirationsshow, man kunne opleve på Fjerritslev Kro mandag aften, da byens butikker viste, hvad de kan tilbyde forårets konfirmander og alle andre, som trænger til at få suppleret garderoben med nye klæder.

I mange år har det årlige modeshow været afholdt i Kirkecentret og inden da i Bowlingcentret, men nu er der kommet en ny mulighed i byen - Fjerritslev Kro. Det forklarede Bente Christensen fra Sparekassen Vendsyssel, Fjerritslev-afdeling, som stod for arrangementet.

- Vi er jo i en tæt dialog med byens butikker, som bød ind med gode ideer, sagde Bente Christensen. - Og kroen har jo nogle fine lokaler både for gæsterne og for butikkerne, så vi er meget tilfredse, sagde hun.

Til modeshowet deltog 10 butikker og frisører og 175 så med fra tilskuerrækkerne på de godt 30 modeller.

Sparekassen har tænkt sig at beholde det årlige modeshow sidst i februar.

- Butikkerne skal jo kunne nå at få forårstøjet hjem, og vi skal heller ikke ramme uge otte, eller der hvor forårsmessen er, så det er det muliges kunst, sagde Bente Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.