Krohn-Dehli: Godt at få Armenien-pletten vasket væk

Det danske fodboldlandshold fik oprejsning efter en trist sommer, da Armenien blev besejret tirsdag aften.

Krohn-Dehli: Godt at få Armenien-pletten vasket væk

Efter tre måneder i skammekrogen kan det danske fodboldlandshold trække vejret lidt lettere efter 1-0-sejren over Armenien tirsdag aften.

Resultatet betød nemlig, at danskerne fik den håbede revanche for det forsmædelige 0-4-nederlag i Parken i juni, hvilket hensatte holdet i noget nær choktilstand hen over sommeren.

- Man kunne se, at vi er det bedste fodboldhold. Der var også noget, der skulle vaskes væk, siger Michael Krohn-Dehli efter den vigtige sejr i Jerevan.

I den armenske hovedstad forspildte værterne på forhånd ikke nogen mulighed for at minde danskerne om kampen i juni.

- Det gav os lidt ekstra motivation at se, at de blev ved med at vise de fire mål fra Parken på storskærmen inden kampen, siger Michael Krohn-Dehli.

Han var tilbage i startopstillingen efter at være startet på bænken mod Malta i fredags. Og Celta Vigo-spilleren er glad for den danske præstation.

- Det var en fin kamp. Vi kom godt ind i det, og spillet kørte, som det skulle. Vi havde ikke de store 100-procent-chancer, men vi havde mange skud, og normalt er der et af dem, der ryger ind.

- Alt i alt var det en superkamp, og vi havde godt styr på det hele vejen igennem. Det var os, der styrede det og havde dem på hælene, siger Michael Krohn-Dehli.

Danmarks videre VM-skæbne bliver afgjort i oktober, når danskerne i to hjemmekampe møder Italien og Malta.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst