Fodboldlandsholdet

Krohn-Dehli og Eriksen er tvivlsomme

To skader plager landsholdet

Christian Eriksen er tvivlsom til kampen mod Bulgarien. Foto: Michal Cizek/Scanpix

Christian Eriksen er tvivlsom til kampen mod Bulgarien. Foto: Michal Cizek/Scanpix

KØBENHAVN:Daniel Agger, Michael Krohn-Dehli og Christian Eriksen missede søndagens træning på FC Københavns anlæg, hvor fodboldlandsholdet trænede forud for tirsdagens VM-kvalifikationskamp i Parken mod Bulgarien i Parken.

Landstræner Morten Olsen kalder de to sidstnævnte for tvivlsomme.

- De tre er blevet hjemme på hotellet i Helsingør. De er mere ramt end de andre spillere efter fredagens kamp mod Tjekkiet.

- For Agger handler det om at følge det program, som han gør til dagligt i Liverpool. Han skal ikke træne så meget, hvis han skal være klar til kampene, så det er normalt at spare ham efter en kamp.

- Krohn-Dehli og Eriksen er vitterligt tvivlsomme. Krohn-Dehli kom fint ud af Tjekkiet-kampen, men dagen efter følte han sig alligevel mere ramt på knæet, og Eriksen løber 14-15 kilometer hver eneste kamp.

- Det kan han mærke på kroppen, og derfor har vi givet ham noget mere hvile. Det er hans muskulatur, der sender nogle signaler til ham, og det må vi lytte til, siger Morten Olsen.

Landsholdlæge Søren Kaalund bekræfter, at de tre spillere døjer med problemer, men vil ikke bekræfte, at Krohn-Dehli og Eriksen er tvivlsomme til tirsdagens vigtige kampe.

- Det er vi kommet for tæt på kampen til, at jeg vil sige noget om, lyder det fra Kaalund.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.