Krokodille angriber mand på båd

En velbesøgt nationalpark i det nordlige Australien er for anden gang i år blevet ramt af krokodilleangreb

AUSTRALIEN:En 62-årig mand er formentlig omkommet, efter at han lørdag blev angrebet af en krokodille i Australiens Northern Territory.

Manden befandt sig i en båd på en sø i nationalparken Kakadu, der hvert år får besøg af tusindvis af turister, da angrebet fandt sted.

Han var sammen med sin kone, søn og svigerdatter, da krokodillen tog ham, rapporterer tv-kanalen ABC News. Politiet og parkbetjente har iværksat en eftersøgning efter manden og krokodillen.

- Vi har altid håb, men selvfølgelig er et krokodilleangreb meget alvorligt, og vi er meget bekymrede, lyder det fra vagtchef Bob Harrison fra det lokale politi.

- Sønnen skulle have været involveret i eftersøgningen i begyndelsen. Det er naturligvis traumatiserende, fortæller han.

Politiet blev alarmeret af en lille hotelpension i nationalparken, der ligger sydøst for Darwin.

- Vi modtog et opkald fra den daglige leder af Gagudju lodge, der fortalte, at nogle folk var kommet ind og havde fortalt dem, at manden var blevet taget af en krokodille, siger vagtchefen ifølge ABC News.

I januar mistede en 12-årig dreng livet, da han blev taget af en krokodille i Kakadu Nationalpark.

Der blev fundet ligdele i nærheden af det sted, hvor drengen forinden havde svømmet med nogle venner. En anden 12-årig dreng blev bidt i armen under angrebet. Han fik sig kæmpet fri og overlevede.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.