Hjallerup

Krolf i kuperet terræn

Krolfklubben i Hjallerup er flyttet til Anlæget i Hjallerup

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Inden pausen studeres resultatlisterne ivrigt ved træpavillonen i anlægget. Foto: Ole Torp

HJALLERUP:I foreningen Sport for Sjov i Hjallerup har man i et godt stykke tid spillet krolf på en bane øst for skolen, men fra starten af denne udendørssæson er man flyttet over i anlægget i Hjallerup, hvor det kuperede terræn byder på større udfordringer.

- Forholdene er betydeligt bedre her. Vi kan have vores grej i skuret ved legepladsen, hvor der også er toiletter, og ved større arrangementer kan vi benytte Kulturhusets faciliteter, fortæller leder af krolf-gruppen, Uffe Sletting.

Man spiller med i DAI’s turnering, hvor der er tre hjemmekampe i anlægget og tre udekampe samt finalestævne på DAI’s bane i Lindholm. Hjallerup har tre hold med i turneringen.

- Nu hvor udendørssæsonen er begyndt, spiller vi frem til, at vejret sætter en begrænsning for det. Vi har for øvrigt planer om at starte cykelaktiviteter under Sport for Sjov. Det skulle være fra, når indendørssæsonen slutter med udgangen af denne måned, og der er ikke tale om kørsel på racercykler. Det kommer til at foregå i moderat tempo og ikke for lange ture, siger Uffe Sletting.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.