Krone Vinduer og Hirtshals Transport Center får hæder

To priser uddelt torsdag ved Erhverv Hjørrings generalforsamling

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Henrik Willadsen overrækker det synlige bevis på Initiatipris 2014 til direktør Tonni Sørensen, Hirtshals Transport Center. Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Hirtshals Transport Center er tildelt Initiativpris 2014 af Erhverv Hjørring.

- HTC er i en god gænge med sorte tal på bundlinjen, men det er slet ikke slut med udviklingen. I takt med at Hjørring og Nordjylland satser på det økonomisk boomende Norge indtager HTC en nøglerolle. Perspektivet er at gøre Hirtshals til et knudepunkt for godstransport til og fra Norge, og til et logistikcenter som det er gjort i Padborg, lød begrundelsen fra Erhverv Hjørrings formand Henrik Willadsen ved prisuddelingen.

Siden 2008 er der investeret over 100 mio. kr. i anlægget, og der er skabt 130 nye arbejdspladser i tilknytning til centret. I centerbygningen har i dag 10 virksomheder kontorer.

Også Krone Vinduer i Harken modtog en pris. Det er for at være den mest innovative virksomhed i Hjørring Kommune i 2014.

Krone Vinduer er innovative på mange parametre. Et særligt pejlemærke er virksomhedens udvikling af 2. generations af passiv vinduer, som allerede nu lever op til bygningsklasse 2020 standarden, lød forklaringen fra Jens Rønholt, formand for Vækstcenter Nord, som er ambassadør for TAG FAT konkurrencen.

Der kåres TAG FAT vinder i alle nordjyske kommuner, og de går videre i konkurrencen om at blive regional vinder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.