Mellemøsten

Kronprinsen åbner Logstors Dubai-site

Rør for en halv milliard kroner årligt til mellemøstligt marked

Kronprins Frederik førte saksen sammen med sheik Majed Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ved åbningen af Logstors ny fabrik i Dubai.

Kronprins Frederik førte saksen sammen med sheik Majed Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ved åbningen af Logstors ny fabrik i Dubai.

Logstors nye fabrik i Dubai skal producere rør til Mellemøsten for en halv milliard kroner om året Kronprins Frederik førte saksen sammen med sheik Majed Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, da snoren til Logstors nyeste fabrik blev klippet onsdag i Dubais største industrikvarter, Jebel Ali. - Vi har solgt rør til fjernkøling i Mellemøsten siden 1992, men vores potentiale her er langt større, end vi hidtil har kunnet udnytte. Mens det tidligere har kostet enorme ressourcer både energimæssigt og økonomisk at sejle rørene til Mellemøsten fra vores fabrikker i blandt andet Polen og Danmark, giver den nye fabrik os nye muligheder i området, siger adm. direktør for Logstor, Preben Tolstrup, der har store forventninger til ikke mindst Oman og De Forenede Arabiske Emirater. Logstors isolerede rør til fjernkøling giver en reduktion i energiforbruget på mere end 50 procent sammenlignet med konventionel aircondition. Det har ikke mindst betydning i et område, hvor temperaturen i dagtimerne sjældent når under 20 grader.