Kronprinsen roser Maze efter OL-exit

Michael Maze spillede en fantastisk kvartfinalekamp mod tyske Dimitrij Ovtcharov, mener kronprins Frederik.

Kronprinsen roser Maze efter OL-exit

Danmarks bordtennisstjerne Michael Maze forpassede tirsdag aften muligheden for en semifinaleplads ved OL i London efter en nervepirrende kamp i syv sæt.

Men selvom det danske bat-håb missede kampene om metal om halsen ved sommerens store sportsbegivenhed, skal Maze alligevel være stolt af sit spil mod tyske Dimitrij Ovtcharov.

Sådan lyder vurderingen fra kronprins Frederik, som fulgte aftenens kamp fra lægterne.

- Kampen ændrede sig meget, meget hurtigt. Selvfølgelig er han skuffet lige nu, men han skal ikke være ked af at tabe denne kamp. Han spillede fantastisk og var uheldig, siger kronprins Frederik.

Maze fik en skidt start mod tyskeren og tabte de første to sæt, men herefter viste danskeren OL-klassen og tog tre sæt på stribe. Dimitrij Ovtcharov kom dog tilbage og fik udlignet til 3-3, og så skulle kampen afgøres i den syvende og afgørende pointduel.

Her bølgede kampen frem og tilbage, men tyskeren beviste i slutfasen, at han havde de bedste nerver og sejrede med cifrene 11-9.

Ud over danskerens bordtennisspil var kronprins Frederik også imponeret over den hektiske stemning i hallen under kampen.

- Jeg har aldrig oplevet sådan et publikum til bordtennis før - i hvert fald ikke i Europa. Det er fantastisk at se så mange mennesker juble til sådan en spændende kamp, fortæller han.

30-årige Michael Maze har nu været med ved OL fire gange. Han var også med i Sydney, Athen og Beijing.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.