Tilbage til artikel

Galleri til artikel

/

Køb dette digital-billede

Indtast din e-mail-adresse i feltet nedenfor, kryds af i boksen "Jeg godkender betingelserne", og klik "Køb" for at gå til sikker betaling

Efter betaling får du en e-mail med et link, hvor du kan downloade billedet i høj opløsning.

E-mail-adresse:

Handelsbetingelser

Du er ved at købe et digitalt billede. Du kan hente dit køb i 14 dage efter betaling. Modtager du ikke en mail med link til billede, kan du kontakte support på 99 35 37 37.

Hvis du vil købe et printet billede, så bedes du henvende dig til fakta@nordjyske.dk. Et printet billede koster 200,-

Vil du købe et billede eller et tv-indslag, der umiddelbart ikke er til salg på nordjyske.dk, så kan du henvende dig til fakta@nordjyske.dk.

Billedet må udelukkende anvendes til privat brug og må derfor ikke offentliggøres i andre medier i form af hjemmesider og tryksager til offentliggørelse.

Hvis køber ønsker at erhverve et billede fra NORDJYSKE Medier til offentliggørelse i andre medier, til kommercielt brug eller brug i virksomheder, skal køber rette henvendelse direkte til NORDJYSKE Mediers fakta-redaktion på mail fakta@nordjyske.dk eller på telefon 9935 3420.

Her kan køber se priser og information vedr. salg af redaktionelt indhold til videre publicering http://www.nordjyske.dk/hjaelp/typiske-spoergsmaal

NORDJYSKE Mediers redaktionelle indhold må ikke anvendes til kommercielt brug (annoncer, reklamer og lignende). Redaktionelt indhold fra NORDJYSKE Medier må ikke videresælges eller udlånes til tredjepart.