Aalestrup

Kronprinsessens Hus fejret i Aalestrup

13 nye træhus ved at tage form på Lucernevangen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aktører til rejsegilde i Aalestrup. Fra venstre Jan Rasmussen, Frøslev Træ, Jens Damgaard, Aars Boligforening, Arne Marxen, Frøslev Træ, indehaveren af K.B.J. Tømrer og Snedker ApS, Kim Jørgensen, Aalestrup, og Per Pedersen, XL Byg, Aalestrup. Foto: Martin Glerup

AALESTRUP:”Kronprinsesse Marys Hus”, som det hedder i folkemunde, blev sammen med de øvrige 12 træhuse på Lucernevangen i Aalestrup behørigt fejret, da Aars Boligforening holdt rejsegilde for den flotte bebyggelse.

- Vi vesthimmerlændinge er kendt for at gøre tingrene grundigt, sagde formanden for Aars Boligforening, Niels Krogh Madsen, Aars.

- Det har også været tilfældet med ”Kronprinsesse Marys Hus”, som er opført to gange.

Først blev huset opstillet som led i den store udstilling i forbindelse med ”Almene Boligdage” i Bellacentret 4.-5. september 2014. Ved den lejlighed blev det besøgt af mange boliginteresserede fra hele landet - samt af Kronprinsesse Mary, som åbnede udstillingen.

- Kronprinsessen spurgte meget interesseret ind til huset og tanken bag opførelsen af de mange træhuse i Aars Boligforening, og vor direktør, Jens Damgaard, besvarede på bedste vis spørgsmålene, fortæller Aars Boligforenings formand.

Efter udstillingen blev huset pillet ned og genopbygget i Aalestrup.

Boligforeningens formand oplyste ved rejsegildet, at ”Kronprinsesse Marys Hus” og tre andre træhuse allerede er beboede.

Der er i det hele taget rift om husene i Lucernevangens anden etape, idet 27 er skrevet op til en af de resterende ni boliger.

Direktør Jens Damgaard oplyser, at endnu to huse er klar til indflytning, og alle forventes færdige omkring 1. juli – inklusiv anlæg af haver og plantning af hække.

Bebyggelsen på Lucernevangen – som også omfatter første etape på ti træhuse – er en stor succes for Aalestrup og Aars Boligforening, fastslår Jens Damgaard.

De 13 træhuse er produceret af Frøslev Træ og opført af K.B.J. Tømrer og Snedker ApS, Aalestrup, ved Kim Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.