Krydderi til lammet

Vin 1. april 2005 06:00
Costieres de Nîmes i den sydlige del af Frankrig er et spændende område. Herfra kommer kraftig og ofte temmelig krydret vin. Det meste produceres til at blive drukket forholdsvis hurtigt, så der er godt med frugt i vinen. Den slags passer perfekt til lam. Jeg har valgt Mas des Bressades, Cuvée Tradition, fra Gravesen Vine i Aalborg (tlf. 98180171). 50 procent af vinen er fremstillet af Grenache-druen, og den anden halvdel af Syrah. Det er en ret sikker blanding, hvis udgangspunktet i øvrigt er i orden, og det er det her. Den koster 65 kr., men hvis der købes seks flasker, kommer den ned på 58,50 kr. Vinen er valgt af NORDJYSKE Mediers vinmedarbejder Jørgen la Cour-Harbo.
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...