Krydderpandekager

Fyldt med wasabi creme og røget laks

Foto Lars Pauli

Foto Lars Pauli

Det skal du bruge Krydderpandekager: 2 æg 2 1/2 dl mælk 2-2 1/2 dl mel 1/2 bundt frisk dild 1/2 bundt frisk persille 1/2 bundt frisk basilikum Æg, mælk, mel, salt, peber og krydderurter hældes i en skål. Det hele blendes til en ensartet masse. Hvis dejen virker for tynd tilsættes mere mel. Pandekagerne bages til tynde pandekager. Cirka en dl dej pr. pandekage alt afhængig af pandens størrelse. Stilles på køl. Wasabicreme 250g flødeost naturel 1/2 tsk wasabi paste 1 spsk røde rogn Peber Cremen røres forsigtigt sammen og smages til. 12 skiver røget laks Når pandekagerne er kølet af smøres de med wasabicreme, og tre skiver laks lægges på hver pandekage, så det dækker. Pandekagerne rulles stramt og pakkes ind i film. Kan eventuelt laves dagen dagen forinden. Ved servering skæres enderne skråt af pandekagerne, og pandekagerne skæres skrå over på midten. Anrettes på en tallerken med lidt blandede salater og eventuelt overskydende creme.

Forsiden