Krydsede fingre hos MTH-keeper

Søren Pedersen håber ikke, at økonomien sætter en stopper for Mors-Thys deltagelse i EHF Cuppen

Arkivfoto: Bo Lehm

Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING/THISTED:Mors-Thy Håndbold blev fredag tildelt et wildcard til næste sæsons EHF Cup, men det er ikke ensbetydende med, at klubben så også deltager i turneringen.

Formand Heino Vigsø vurderer således, at Mors-Thy har behov for ekstra hjælp fra klubbens sponsorer, hvis det skal være økonomisk forsvarligt at takke ja til tilbuddet. Deltagelse i EHF Cuppen kan nemlig koste klubben op imod en halv million kroner i ekstraudgift.

I Mors-Thys spillertrup krydser man fingre for, at overvejelserne ender ud med et positivt svar.

- Det er fornuftigt, at man udviser økonomisk ansvarlighed, for der er selvfølgelig ingen tvivl om, at klubbens eksistens er langt vigtigere end europæisk deltagelse, men det er klart, at det vil være en kæmpe skuffelse for os, hvis det ender med et nej, lyder det fra målmand Søren Pedersen, der ikke er i tvivl om, at klubben sportsligt set er rustet til opgaven.

- Jeg synes, vi har en virkelig spændende trup med en god blanding af ældre og unge spillere, der alle har et rigtig højt niveau. I forhold til sidste sæson har vi blandt andet fået en bredere bagkæde, mener Søren Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.