Hjørring

Kuller på den gode måde

Fiskefestival kom godt i mål

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kokkene Nicklas Skov og Alexander Brønnum Jensen fra Svinkløv Badehotel løb med sejren i Local Cooking.

HiRTSHALS: Det blev måske en lidt blæsende afslutning, men så kan man mærke, at man er i Hirtshals.

Hirtshals Fiskefestival, der sluttede lørdag, har trods det ustadige vejr, været en succes med rigtig god stemning, lyder det fra arrangørerne.

- Der har været masser af mennesker og udsolgt til både fiskebuffet og smagninger. Vi kan kun være meget tilfredse, siger koordinator Mette Jensen.

Lørdag skulle dygtige nordjyske kokke dyste i konkurrencen Local Cooking, hvor der denne gang skulle laves en ret med kuller.

Efter smagninger af et kompetent og kritisk dommerpanel, var det sidste års nr. to, Svinkløv Badehotel med kokkene Nicklas SKov Alexander Brønnum Jensen, der løb med sejren. De vandt en check på 20.000 kroner og går nu videre til landsfinalen under Food Festival Århus den 4 september.

Der var lidt ekstra tryk på i teltet lørdag, men det er i år lykkes, at få festivallen spredt godt ud over alle tre dage.

- Det var en god ide, at NORDSØEN flyttede deres madværksted ned i byen torsdag, og der har også været stor interesse for De Danske Spritfabrikkers stand med akvavit -smagninger til forskellige fiskeretter, fortæller Mette Jensen.

Et af de store mål med fiskefestivalen, er at få os til at spise mere fisk, og gerne fiskearter, som vi måske ellers viger udenom hos fiskehandleren. I år alts ekstra fokus på Kuller og også Kulmule.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.