DR afslører: Her er det nye søndagsdrama

Dansk-svensk thrillerserie om forældres mareridt - deres nyfødte barn er forsvundet

Danske Maria Rossing er på rollelisten i DR's nye søndagsdrama, "Sneengle". (Stillfoto)

Danske Maria Rossing er på rollelisten i DR's nye søndagsdrama, "Sneengle". (Stillfoto)

Juleaftensdag vågner det svenske par Jenni og Salle og opdager til deres rædsel, at deres nyfødte barn på uforklarlig vis er væk. Der er ingen ledetråde, ingen vidner og intet motiv.

Herfra begynder DR's nye søndagsdrama, "Sneengle", som trin for trin optrevler hændelsesforløbet, der leder op til barnets forsvinden.

Det er ikke kun forældreparret, der søger efter sandheden. Det gør en dansk sygeplejerske og en svensk politibetjent også.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Livet bliver vendt på hovedet for Jenni (Josefin Asplund) og Salle (Ardalan Esmaili), da de en morgen vågner, og deres fem uger gamle baby er væk. Foto: Johan Paulin/DR/SVT

"Sneengle" er et samarbejde mellem DR og den svenske public service-station SVT, og der er både svenske og danske navne på rollelisten.

De rød-hvide roller indtages blandt andre af Amanda Collin, som senest har imponeret med hovedrollen i Ridley Scotts sci-fi-serie "Raised by Wolves".

Også danske skuespillerinder som Johanne Louise Schmidt - kendt som Rose i Afdeling Q-filmene - og Maria Rossing er på rollelisten, mens de blå-gule roller spilles af kendte svenske skuespillere som Josefin Asplund og Ardalan Esmaili.

Sidstnævnte har også flere danske film og serier på sit cv. Blandt andet i "Ser du månen, Daniel", "Alfa" og "The Rain".

Bag serien står den danske manuskriptforfatter Mette Heeno.

- Hvad vil det sige at være mor og så igen miste den gave eller forbandelse, som det kan føles som, når man bliver mor? Hvad er det for nogle følelser af håb og kærlighed, men også desperation og rædsel, der knytter sig til forældrerollen, og hvor kan de følelser ultimativt føre dig hen?

- Det er nogle af de underliggende relaterbare temaer, som serien undersøger, mens alle leder efter den forsvundne baby, forklarer Mette Heeno i pressemeddelelsen.

"Sneengle" er allerede udtaget til den anerkendte festival Berlinalen som den ene af i alt seks serier på verdensplan.

"Sneengle" har premiere søndag 4. april klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.