Jethro Tull tager endnu en tur i manegen

Det legendariske britiske rockband gæster Skråen til efteråret

Ian Anderson i Aalborghallen i 2018. Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Ian Anderson i Aalborghallen i 2018. Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

Kun frontmand Ian Anderson (72) er tilbage af det oprindelige lineup hos rockbandet Jethro Tull, men han er til gengæld også en legende inden for den progressive rockmusik, der havde sin storhedstid i 70'erne.

Til efteråret, nærmere bestemt 24. oktober, kan han opleves på Skråens Roayl Stage i Aalborg i spidsen for et band, som han retfærdigvis har omdøbt til Jethro Tull by Ian Anderson.

60 millioner albums

Med albumklassikere som "Aqualong", "Thick As A Brick" og "Living I The Past" kæmpede Jethro Tull i flere år med Led Zeppelin om at være verdens største rockband, og det samlede albumsalg har efter sigende rundet de 60 millioner.

Det er også blevet til mere end 2000 koncerter, der alle har været med den karismatiske forsanger Ian Anderson, der ud over en altid energisk sceneoptræden er kendt for sit fantastiske tværfløjtespil, som han i sine velmagtsdage ofte spillede stående på et ben.

Sidst i Aalborg i 2018

Jethro Tull har været hyppige gæster i Danmark gennem årene. I 2018 spillede de således både i Aalborghallen og på Smukfest i Skanderborg under deres 50 års jubilæumsturné. På årets turné optræder bandet kun to steder i Danmark, Operaen i København og Skråen, Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.