Prestigefyldt sejr kickstartede Mortens karriere: - Det har betydet alt for mig

I NORDJYSKEs podcast-serie "Pod og pande" fortæller de medvirkende blandt andet om, deres største præstation som kok

Morten Nielsen laver i "Pod og pande" en ret med sommerbuk, bøgehatte, skalotteløg, stikkelsbær og italiensk sommertrøffel. Foto: Jens Otto Barsøe

Morten Nielsen laver i "Pod og pande" en ret med sommerbuk, bøgehatte, skalotteløg, stikkelsbær og italiensk sommertrøffel. Foto: Jens Otto Barsøe

MAD:Der er mange dygtige kokke og store madoplevelser i Nordjylland. I NORDJYSKE Mediers podcastserie "Pod og pande" møder vi kokke og restauratører...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.