Kulturdag med mange gæster

Kulturdag er slut - der har været mange flere gæster end sidste år

Kulturdagen bød på kultur i mange arter - herunder madkultur. Det var i form af et telt med et madmarked, hvor man kunne finde ost, vin, bolcher, grøntsager og en masse andet.Foto: Bent Bach

Kulturdagen bød på kultur i mange arter - herunder madkultur. Det var i form af et telt med et madmarked, hvor man kunne finde ost, vin, bolcher, grøntsager og en masse andet.Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Der var tilfredshed hos Borger9700, da årets Kulturfestival lørdag klokken 15 sluttede efter fem timer med masser af aktiviteter.

- Det gik fint, der var masser af mennesker og masser af liv i hele huset både inde og ude. Vi manglede nogle børn, men ellers kan jeg kun sige, at det har været meget positivt. Vi har ikke noget besøgstal, men det var meget over sidste år, sagde formand Jens Tofting.

Dagen bød på kultur i mange afskygninger på biblioteket og på arealerne udenfor omkring det - blandt andet var dans et tilløbsstykke.

Rundt omkring på biblioteket var der stande med folk, der viste alt muligt frem - en lavede bolcher, en anden strikkede, en tredje arbejdede i træ.

Der var også en hal med et ret populært bogsalg med bibliotekets brugte bøger.

Kultur var der også masser af udenfor, hvor der var slået et stort telt op, som var fyldt med et madmarked med boder med ost, vin, grøntsager, bolcher og alt muligt andet. Udenfor kunne man også møde nogle af byens foreninger.

Hele området så ret meget anderledes ud end normalt, og der var da også nogle, der pludselig fik en Kulturdag med, uden at det egentlig var planen.

- Vi kom for bogudsalget. Vi vidste ikke, at der var noget her. Men vi har været rundt og se det meste, fortalte Lone Boelt Johnsen, der var af sted sammen med sine børn Lise og Jesper plus en faster, Bente Mortensen.

For Jørgen og Kirsten Madsen var det helt med vilje, at de var havnet midt i Kulturdagen. De indledte besøget med at se en kæmpe trævogn med kartofler af forskellig art.

- Vi er lige kommet. Det er jo spændende, hvad der er, sagde Kirsten Madsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.