EMNER

Kulturhuset i Skagen - mød op til borgermøde i dag

Skagen Byrpd har besluttet, at kulturhuset skal bygges på skolemarken på modsatte side vejen og ikke i skolen til højre i billedet.

Skagen Byrpd har besluttet, at kulturhuset skal bygges på skolemarken på modsatte side vejen og ikke i skolen til højre i billedet.

FREMTID:Nu kommer der så et Borgermøde, Skawboerne og andre godtfolk får så lige lejlighed til at høre på, hvorfor man i sagen om Kulturhuset fra politisk side har helt har bestemt sig for det nu fremlagte projekt. Efter min mening har man så absolut kørt et magtspil og tilsidesat borgernes ønske om , at det skal være Kappelborgskolen, der skal være vores fremtidige KULTURHUS Derfor mød talstærk op til Borgermødet lørdag 4. august i Skagen Kultur- og Fritidscenter, thi her kan man så få mulighed for, at fortælle, hvad borgerne forstår ved et Kulturhus og hvilke behov man har til et sådant hus og hvor det bør indrettes. Det skal siges med meget, meget tydeligehed, thi hverken fru Støtt eller Hr. Borup har endnu efter flere år ikke forstået noget som helst og overholder end ikke selv de mest elementære regler, nej, kommer nærmest med direkte misvisende facts og overfor Bjarne Kvist noget nær det utilladelige og en efter min mening meget ukorrekt opførelse. De, der så i øvrigt tillader sig at opponere imod, hvad der rent faktisk her i Skagen foregår , får så sandelig ikke mange chancer til at komme til orde. Så demokratiet har endnu vanskelige vilkår, her øverst oppe i denne nordlige del af landet og det er svært nok endda i hele Danmark.Poul Bendixen har lige netop påpeget alle de mangler, der i denne sag er begået af de såkaldte ansvarlige. Det er derfor ikke uden grund, at der samles underskrifter ind overalt i Kommunen. Tag imod denne appel - vis mod og mød op lørdag klokken ni.