Morsø

Kulturmødeprogram er ude på tryk og app

Fra nu af kan det fulde program for de 48 timer 23.-25. august studeres på tryk og skærm

- Vi forventer flere deltagere end ved sidste års udgave af Kulturmødet på Mors, siger direktør Trine Bang. Arkivfoto

- Vi forventer flere deltagere end ved sidste års udgave af Kulturmødet på Mors, siger direktør Trine Bang. Arkivfoto

MORS:Her til formiddag udsender Morsø Kommune det fuldstændige program for Kulturmødet på Mors. Programmet for de 48 timer med debatter, events og begivenheder er tilgængeligt på internet og i form af det trykte program.

- Vi har trykt 12.000 eksemplarer af programmet, som fra i dag vil kunne afhentes gratis en række steder på Mors og i Thisted, Skive, Viborg, Lemvig, Holstebro, Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner. I løbet af dagen vil også vores app, hvor publikum kan sammensætte sit eget program til Kulturmødet være i funktion, siger kommunikationskonsulent Rasmus Andreasen, Morsø Kommune.

Den sjette udgave af Kulturmødet på Mors finder sted i tidsrummet torsdag 23. august klokken 12 til lørdag 25. august klokken 12. Kulturmødets nye direktør Trine Bang venter flere besøgende end sidste år, hvor anslået 23.000 mennesker deltog i begivenheden.

- Kulturmødet er gearet til vækst, og det samme er lokalsamfundet med hensyn til overnatning, bespisning og servicering af vores gæster, siger Trine Bang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.