Kulturmødeprogram er ude på tryk og app

Fra nu af kan det fulde program for de 48 timer 23.-25. august studeres på tryk og skærm

Carsten Tolbøll
- Vi forventer flere deltagere end ved sidste års udgave af Kulturmødet på Mors, siger direktør Trine Bang. Arkivfoto
Morsø 1. august 2018 09:22

MORS: Her til formiddag udsender Morsø Kommune det fuldstændige program for Kulturmødet på Mors. Programmet for de 48 timer med debatter, events og begivenheder er tilgængeligt på internet og i form af det trykte program.

- Vi har trykt 12.000 eksemplarer af programmet, som fra i dag vil kunne afhentes gratis en række steder på Mors og i Thisted, Skive, Viborg, Lemvig, Holstebro, Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner. I løbet af dagen vil også vores app, hvor publikum kan sammensætte sit eget program til Kulturmødet være i funktion, siger kommunikationskonsulent Rasmus Andreasen, Morsø Kommune.

Den sjette udgave af Kulturmødet på Mors finder sted i tidsrummet torsdag 23. august klokken 12 til lørdag 25. august klokken 12. Kulturmødets nye direktør Trine Bang venter flere besøgende end sidste år, hvor anslået 23.000 mennesker deltog i begivenheden.

- Kulturmødet er gearet til vækst, og det samme er lokalsamfundet med hensyn til overnatning, bespisning og servicering af vores gæster, siger Trine Bang.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...