Kun et enkelt hanegal i hønsegården i fjerde klasse på Lørslev Skole

4. klas­se på Lørs­lev Sko­le: Ida, Ag­nes, Ma­rie, San­ne, Lau­ra, Ca­ro­li­ne, Loui­se, Jane, Ca­ta­li­na, Ma­ria, Rik­ke og Mik­kel. 
Foto: Hen­rik Louis

4. klas­se på Lørs­lev Sko­le: Ida, Ag­nes, Ma­rie, San­ne, Lau­ra, Ca­ro­li­ne, Loui­se, Jane, Ca­ta­li­na, Ma­ria, Rik­ke og Mik­kel. Foto: Hen­rik Louis

LØRSLEV:Det er ikke noget, Mikkel selv lægger noget særligt i. Hans klassekammerater mener dog, at de af og til forkæler ham ret meget, men den hele sandhed kommer nok ikke frem efter fem minutters snak. Der er nemlig 11 mod en, når det gælder ovenstående udsagn. 11 piger og bare en dreng er der i 4. klasse på Lørslev Skole, der netop har taget hul på et nyt skoleår. Det er ikke så tit, tilfældet vil, at der er så få henholdsvis drenge eller piger på en årgang, som det er tilfældet for 4. klasse i Lørslev. - Der har været et par andre drenge, men de er gået ud, siger Mikkel Nielsen Iversen. Han kunne godt tænke sig, at der kom nogle nye, men det går nu også meget godt, som det er nu, mener han. - Men han bliver altså lidt forkælet. Han får lov til at lave nogle sjove ting, og når vi skal save og sådan nogle ting, så er han også en god hjælp, siger Maria Rump fra klassen. Om der kommer flere drenge i 4. klasse på Lørslev Skole i år, det må skoleåret vise. Men der er ingen tvivl om, at de vil blive taget godt imod af både pigerne og den ene dreng i klassen.