Lokalpolitik

Kun én hane i kurven

Tre af fire socialdemokratiske Vejgaard-kandidater til byråds- og regionsrådsvalg er kvinder.

Tre kvinder - fra venstre Jane Kempf Bertelsen, Mai-Britt Iversen og Inge Kjær Andersen - og en enkelt mand, Jesper Madsen.

Tre kvinder - fra venstre Jane Kempf Bertelsen, Mai-Britt Iversen og Inge Kjær Andersen - og en enkelt mand, Jesper Madsen.

Socialdemokraterne i Vejgaard har nu bestemt sig for, hvem de vil opstille til de forestående byråds- og regionsrådsvalg. Det skete på den ordinære generalforsamling. Til byrådsvalget bliver det, det de betegner som en stærk kvindetrio. Den består af rådmand for Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, Mai-Britt Iversen, planlægger i Region Nordjylland, Inge Kjær Andersen, og det nyvalgte bestyrelsesmedlem, projektleder Jane Kempf Bertelsen. Formanden for vælgerforeningen, Kurt M. Nielsen, betegner trioen som handlekraftig med stærke, socialdemokratiske værdier og hjertet på rette sted. Kandidat til regionsrådsvalget bliver som ene hane i kurven af de Vejgaard-valgte flerårigt bestyrelsesmedlem, Jesper Madsen, der er ejendomsinspektør i DESMI Danmark A/S i Nørresundby. Han meddeler sig støtte til en sammenhængende region, ikke mindst på sygehusområdet.-ih