Mariager

Kunst, kaffe og kontrabas

KunstBoxen inviterer til fernisering

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lokale Gert Vorre er også en af de nye udstillere i Kunstboxen. Han maler landskaber i en farverig, ekspressionistisk stilart. ?Privatfoto

MARIAGER:KunstBoxen i Kirkegade i Mariager kan søndag 2. oktober invitere til fernisering - krydret med glade jazztoner.

Af de 12 repræsenterede kunstnere er de fem helt nye i KunstBoxen - blandt dem kinesiske Changying Xiang, arkitekt hos ACA Concept i Aalborg og studerende på Aalborg Universitet. Han viser fine akvareller og tuschtegninger både fra Kina og danske købstæder, han har besøgt.

Keramikeren Rikke Oppermann bliver også ny udstiller i KunstBoxen med sine fade, skåle, krus og kander, ofte med hestemotiver.

Birthe Due Rasmussen fra Aarhus har en baggrund inden for den grafiske branche. Hun viser på den nye udstilling i KunstBoxen flotte kompositioner i livsglade farver, som centrerer omkring flader og farver.

Gert Vorre er en lokal kunstner fra Mariager, som maler landskaber i en farverig, ekspressionistisk stilart, og Dorte Laustsen er en fin tegner og akvarelmaler, der fanger udtryk hos sine modeller på en meget levende og præcis måde.

Gengangerne på den nye udstilling i KunstBoxen er kunsthåndværker Kamilla Mendel, trædrejer Torben Laursen, landskabsmaler og re-designer Aase Schulz, smykkekunstner Sonja Clausen, portrætmaler Ole Terp, Per Langgard Møller og Ester Haderup Kristensen.

Musikken til udstillingsåbningen leveres af jazzglade musikere er fra musikmiljøet omkring Nordkraft i Aalborg.

De vil underholde på kontrabas, keyboard og guitar, alt imens gæsterne har mulighed for at fordøje indtrykkene med et glas vin, snacks, kaffe og småkager.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.