Kunst, kaffe og kontrabas

KunstBoxen inviterer til fernisering

Kinesiske Changying Xiang lærte allerede som femårig den kinesiske kalligrafikunst at kende og bygger nu videre på kinesiske tegne- og maletraditioner i sin kunst, som fra 2. oktober kan opleves i KunstBoxen i Mariager. Privatfoto
Mariager 30. september 2016 06:03

MARIAGER: KunstBoxen i Kirkegade i Mariager kan søndag 2. oktober invitere til fernisering - krydret med glade jazztoner.

Af de 12 repræsenterede kunstnere er de fem helt nye i KunstBoxen - blandt dem kinesiske Changying Xiang, arkitekt hos ACA Concept i Aalborg og studerende på Aalborg Universitet. Han viser fine akvareller og tuschtegninger både fra Kina og danske købstæder, han har besøgt.

Keramikeren Rikke Oppermann bliver også ny udstiller i KunstBoxen med sine fade, skåle, krus og kander, ofte med hestemotiver.

Birthe Due Rasmussen fra Aarhus har en baggrund inden for den grafiske branche. Hun viser på den nye udstilling i KunstBoxen flotte kompositioner i livsglade farver, som centrerer omkring flader og farver.

Gert Vorre er en lokal kunstner fra Mariager, som maler landskaber i en farverig, ekspressionistisk stilart, og Dorte Laustsen er en fin tegner og akvarelmaler, der fanger udtryk hos sine modeller på en meget levende og præcis måde.

Gengangerne på den nye udstilling i KunstBoxen er kunsthåndværker Kamilla Mendel, trædrejer Torben Laursen, landskabsmaler og re-designer Aase Schulz, smykkekunstner Sonja Clausen, portrætmaler Ole Terp, Per Langgard Møller og Ester Haderup Kristensen.

Musikken til udstillingsåbningen leveres af jazzglade musikere er fra musikmiljøet omkring Nordkraft i Aalborg.

De vil underholde på kontrabas, keyboard og guitar, alt imens gæsterne har mulighed for at fordøje indtrykkene med et glas vin, snacks, kaffe og småkager.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...