Kunst skal være turistmagnet

Toppen af Danmark vil trække turister til landsdelen ved hjælp af de mange kunsttilbud

Turistsamarbejdet Toppen af Danmark vil også fremover satse på at trække turister til landsdelen ved hjælp af de mange kunsttilbud.

Turistsamarbejdet Toppen af Danmark vil også fremover satse på at trække turister til landsdelen ved hjælp af de mange kunsttilbud.

FREDERIKSHAVN:23. oktober arrangerer Toppen af Danmark konference under titlen ”Kunsten skal også i fremtiden være en turistmagnet”.

I forbindelse med konferencen, der foregår i Frederikshavn, kan alle interesserede være med til at fastlægge, hvordan kunsten også i fremtiden kan være et trækplaster for turismen.

KunstUge for 4. gang

Toppen af Danmark har netop (15.-23. september) for fjerde gang arrangeret KunstUge og dermed skabt en model for, at kunst og kunsthåndværk kan tiltrække turister til.

Ideen med en tilbagevendende KunstUge to gange om året har været en stor succes. Stadig flere er blevet engageret, udbuddet af arrangementer er blevet stadig bredere, og kvaliteten har været høj.
KunstUgen har været et led i projektet Naturen+, som Toppen af Danmark med støtte fra Region Nordjylland og EU’s Regionalfond har gennemført for at tiltrække flere turister uden for højsæsonen. Projektet Naturen+ stopper imidlertid med årets udgang, og derfor indbyder Toppen af Danmark nu alle interesserede til konference på Hotel Jutlandia i Frederikshavn.

Gør status

Efter en velkomst af formanden for Toppen af Danmark, borgmester Arne Boelt (S), Hjørring, vil Sæbys turistchef Inger Grund Petersen gøre status over erfaringerne fra de fire Kunstuger, som allerede er afviklet. Herefter vil Christine Feldthaus komme på scenen og fortælle om nutidens og fremtidens turisters ønsker og deres forventninger til ferieoplevelser.

Hun vil også give gode råd om, hvordan Toppen af Danmark kan blive endnu bedre til at kreere og sælge tilbud til turisterne i årene, der kommer.
Konferencen starter kl. 16, og efter middagen vil procesdesigner Jens Ole Amstrup fra firmaet Soulfighters i Frederikshavn lede deltagerne gennem en proces, der gerne skulle give svar på, hvad der skal ske i fremtiden med kunst og kunsthåndværk som trækplaster for turismen i Toppen af Danmark.
Det er gratis at deltage i konferencen, men man skal tilmelde sig senest 19. oktober til bsk@toppenafdanmark.dk.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk