Frederikshavn

Kunstgræs rykker ind

Firmaet WGS flyttes til Suderbovej - tre kunstgræsbaner indendørs

Martin Høeg vil lave tre indendørs kunstgræsbaner til fodbold på Suderbovej 13 i Frederikshavn.Arkivfoto: Peter Broen

Martin Høeg vil lave tre indendørs kunstgræsbaner til fodbold på Suderbovej 13 i Frederikshavn.Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Efter at have stået bag omkring 30 udendørs kunstgræsbaner rundt i landet går Martin Høeg nu indendørs og laver tre mini baner med kunstgræs på Suderbovej 13 i Frederikshavn, hvor han fremover vil have domicil med sit firma WGS i en 2500 kvadratmeter bygning.

Under navnet sportshallen.dk vil Martin Høeg dermed få mulighed for at vise kunstgræsbaner af tre forskellig slags til kunder, ligesom banerne på 10,5x20 meter vil kunne lejes af klubber, firmaer og private.

- Ikke mindst de små fodboldspillere vil kunne få glæde af de tre indendørs kunstgræsbaner, som vi satser på at have klar til medio oktober, siger Høeg.

Han ser i det hele taget masser af muligheder i banerne indendørs, som kun findes tilsvarende i København, Odense og Aarhus.

- De små baner vil være meget velegnede til teknisk træning, og forhåbentlig vil både klubber, firmaer og private tage dem til sig.

Martin Høeg frygter ikke, at banerne indendørs bliver konkurrent til kunstgræsbanerne udendørs.

- Med en mindre størrelse indendørs bliver der også andre muligheder, og på forhånd ser jeg især gode betingelser for de mindste fodboldspillere, som ellers bliver skræmt væk af vejr og vind i vinterhalvåret.

Er et supplement

Martin Høeg understreger, at kunstgræsbanerne indendørs er tænkt som et supplement til hans aktiviteter udendørs, men samtidig giver det ham bedre mulighed for at vise firmaet WGS og dets produkter frem.

- Og samtidig betyder det også, at firmaet udvides efter sommerferien med min kone, Vanja Høeg Lundberg, der kommer til at være på kontoret, mens jeg fortsat vil være med rundt omkring i landet, hvor firmaet arbejder med nye kunstgræsbaner.

Udover de tre indendørs kunstgræsbaner vil der på adressen Suderbovej 13 også blive en floorballbane med et fast gulv.

- Frederikshavn er Danmarks floorballby nummer et, og på sigt vil en indenførs tennisbane måske også blive aktuel på stedet, slutter Martin Høeg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.