Årets æresstudent på Thisted Gymnasium udnævnt

Anders Kofod-Pedersen, student fra gymnasiet i 1993, modtog hæderen før tirsdagens galla-arrangement

Mikkel Eklund
Årets æresstudent Anders Kofod-Pedersen (tv) sammen med rektor Søren Christensen. Foto: Peter Mørk
Thisted 15. maj 2018 20:05 - Opdateret 15. maj 2018 20:44

THISTED: Tirsdag eftermiddag, inden Thisted Gymnasium og HF’s afgangselever indtog Thy Hallens gulv til les lanciers-dans, udnævnte rektor Søren Christensen årets æresstudent på gymnasiet.

Sidste år modtog pressefotograf Peter Hove Olesen æren, mens den i år tilfaldt dr. scient. i kunstig intelligens Anders Kofod-Pedersen, der dimitterede som HF-student i 1993.

Anders Kofod-Pedersen er også vicedirektør ved Alexandra Instituttet, København, og professor ved Norges Teknisk-naturvidenskabelige universitet i Trondheim.

- Anders Kofod-Pedersen har forvaltet sin eksamen fra skolen på eksemplarisk vis og til gavn for samfundet og helt i overensstemmelse med ånden i skolens første motto, ’’drøm, tanke, dåd’’. Der er ingen tvivl om, at Anders har vist sig som en fornem repræsentant for skolen. Han har dyrket naturvidenskabelig forskning, men han har også forstået at skabe sammenhæng mellem teori og praksis, sagde rektor Søren Christensen inden han overrakte æresstudenten et diplom, en buket blomster og et indrammet billede af forrige års æresstudent Peter Hove Olesen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...