Kur: Vi er lettede

Fortuna Hjørring-spillerne oplevede det som noget af en forløsning at gå videre til kvartfinalerne i Champions League

Jeppe Hostrup
Camilla Kur (midten) blev dobbelt målscorer mod Brescia. Foto: Lars Pauli
Sport 16. november 2016 22:14 - Opdateret 16. november 2016 22:17

HJØRRING: Fortuna Hjørring er klar til kvartfinalerne i kvindernes Champions League, og efter en del mislykkedes forsøg de forgangne år er det en stor forløsning for Fortuna-spillerne.

- Det er bare helt fantastisk. Vi er rigtigt glade og lettede, siger Camilla Kur, der roste holdets indsats mod italienske Brescia.

- I store dele af kampen følte jeg, at vi havde det ret godt under kontrol. Jeg følte mig sikker ved at være derinde. Der var lige nogen gange, hvor de havde overtaget, men vi fik samlet hinanden og revet op i hinanden, og så synes jeg egentlig, at vi fik momentum igen, siger hun.

Efter at være presset tilbage på banen i en længere periode i første halvleg, fik hjemmeholdet scoret til 1-0 ved Florentina Olar kort inden pausen, og det lunede i omklædningsrummet.

- Jeg blev så lettet, da hun scorede. Det betød så meget. Det var virkelig vigtigt at få det mål lige inden pausen, forklarer Camilla Kur, der selv fik en hovedrolle i anden halvleg.

For efter bare fire minutter efter pausen gjorde hun det til 2-0, og små 18 minutter senere slukkede hun italienernes sidste håb med et drøn langt ud fra, der endte med at sidde helt oppe i fjerneste krog.

- Sarah (Dyrehauge, red.) header den videre, og så tager jeg bare en yderside-berøring til siden, og ja, så skyder jeg og kan se den ryge over i det lange hjørne. Det var rigtigt dejligt, sagde en glad Camilla Kur.

Fortuna Hjørring har endnu en vigtigt kamp på programmet allerede på lørdag, når det gælder Brøndby i 3F Ligaen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...