Lokalpolitik

Kursen sættes nu for de næste 12 år

Byrådet i Rebild Kommune har netop sendt et forslag til Kommuneplan 2013 i høring i otte uger.

Arkivfoto: Grete Dahl

Arkivfoto: Grete Dahl

REBILD:Planen, der lægger de overordnede rammer for de næste 12 års lokalplaner i Rebild Kommune, skal nu have et ord eller måske mange med på vejen, inden den endelig vedtages af byrådet. Forvaltningen har brugt 2012 til at gøre den klar, og under hele forløbet har politikerne fulgt arbejdet tæt. Forslaget til kommuneplan 2013 ligger til høring indtil 5. april.

Tidligere har det især været foreninger og organisationer, der er kommet med kommentarer og forslag til kommuneplanen, men alle er velkomne til at give deres besyv med.

- Kommuneplan 2013 er et vigtigt dokument, der har stor betydning for alle i Rebild Kommune. Jeg vil derfor opfordre alle til at kigge på Kommuneplan 2013, både private, foreninger og organisationer, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Gert Fischer (V).

I høringsperioden holdes der to borgermøder, nemlig på Kulturstationen i Skørping onsdag 6. marts og et cafemøde i Haverslev torsdag 14. marts. Tidspunkt annonceres senere.

Som noget nyt udgives kommuneplanen for første gang digitalt, og kan ikke længere kan fås på papir.

Kommuneplan 2013 kan ses på nettet ved at skrive følgende adresse kommuneplan.rebild.dk. Her vil der også være mulighed for at afgive høringssvar i perioden 8. februar til 5. april.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.