Kusk er ked af det

Blokhus FC må undvære klubbens afgående træner Søren Kusk i søndagens kamp mod Hjørring, fordi han sættes i forbindelse med et skifte til hjørringenserne

Søren Kusk kommer ikke til at stå i spidsen for Blokhus FC mod FC Hjørring. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Søren Kusk kommer ikke til at stå i spidsen for Blokhus FC mod FC Hjørring. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

PANDRUP:På rygtebørsen står Søren Kusk til at overtage trænersædet i FC Hjørring efter denne sæson, men selvom ingen af parterne har bekræftet dette, så får spekulationerne nu konsekvenser for Blokhus FC, som ikke kan nyde godt af trænerens kompetencer i dagens lokalopgør mod FC Hjørring.

- Det er en kendsgerning, at der har været utrolig meget snak omkring, at Søren Kusk skal til Hjørring, og i den forbindelse er der mange interesser, og vi står jo i en situation, hvor det er en vigtig kamp for Hjørring, og derfor har vi efter Sørens ønske valgt, at han ikke er på bænken i den kamp, forklarer Erik Just, der er direktør i Blokhus FC.

Intet er aftalt

Søren Kusk understreger, at han ikke har skrevet under med FC Hjørring, men han ønsker ikke, at der skal kunne spekuleres i udfaldet af dagens kamp.

Spekulationerne kunne gå på, at træneren måske ville finde det svært at kæmpe for en sejr over FC Hjørring, som i sidste ende kunne være ensbetydende med, at træneren dermed ville kunne spille sin kommende arbejdsgiver ned i 2. division.
Selvom Søren Kusk kender gamet og ikke vil beklage sig over, hvad medierne skiver om hans fremtid, så har det påvirket ham, at han ikke får en sidste hjemmekamp i spidsen for Blokhus FC.
- Det er jeg selvfølgelig ked af rent følelsesmæssigt, men jeg ville også være træt af det, hvis jeg en dag skulle få skudt i skoene, at jeg havde været med til, at der havde været aftalt spil. Det ville jeg have det værre med, siger Søren Kusk.
Den opfattelse deles fuldt ud af klubbens ledelse, som i stedet har sat de assisterende trænere, Bo Zinck og Jan Steffensen, til at stå i spidsen for holdet.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.