Kusk er på vej ud af AaB-døren

Topscoreren forhandler ikke med superligaklubben om en forlængelse

Kasper Kusk har kontraktudløb med AaB til somme. Foto. Michael Joch

Kasper Kusk har kontraktudløb med AaB til somme. Foto. Michael Joch

AALBORG:Med otte mål i sæsonens 17 kampe er Kasper Kusk AaB’s topscorer i indeværende sæson. Og det gælder formentlig om at nyde den elegante dribler, mens han endnu er på NORDJYSKE Arena. Kasper Kusk ligner en mand på vej ud af døren i AaB.

- Kusk ønsker ikke at forhandle med AaB indtil videre, har han meddelt mig. Vi havde ellers en aftale fra foråret om, at vi skulle snakke sammen i september, men det har han ikke ønsket, siger AaB-direktør Lynge Jakobsen.
- Vi har gjort det, som vi kan - nemlig inviteret til forhandling. At han vil se tiden an, er jo hans valg, supplerer Lynge Jakobsen, der slet ikke ønsker komme ind på, om han er skuffet over sit stjernefrø.
Kasper Kusk har fornylig skiftet agent til John Sivebæk, som nok er den af de danske agenter, der har det bedste kontaktnet i udlandet.

Kusk har kontraktudløb til sommer; derfor kan han allerede efter nytår begynde at forhandle med andre klubber om en transferfri overgang til sommer. Selv ønsker Kusk ikke at bidrage med meget omkring sin fremtid. Han henviser til sin agent.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.