Kusk og Thelander bør blive klar

AaB kan regne med stamspillerne mod FC Midtjylland

Kasper Kusks trælår kommer ikke til at holde ham ude af kampen mod FC MIdtjylland. Foto: Michael Koch

Kasper Kusks trælår kommer ikke til at holde ham ude af kampen mod FC MIdtjylland. Foto: Michael Koch

AALBORG:Spillerne var i højt humør i AaB mandag formiddag efter den flotte sejr over FC København søndag. Startelleveren fik lov at tage en tur i svømmehallen som restitution, mens reserveholdet allerede klokken ni satte sig i bussen og satte kursen mod Slagelse til kamp i reserveholdsturneringen mod FC Vestsjælland.

Sejren mod FCK var hårdt tilkæmpet og både Kasper Kusk, Rasmus Thelander og Søren Frederiksen fik skrammer undervejs.

De to førstnævnte ventes dog tilbage i løbet af ugen, mener Kent Nielsen.

- Kasper Kusk får nok et par rolige dage, men vi satser på at have ham i fulde omdrejninger fra torsdagens træning. Rasmus skal tilses af en specialist, og så skal det vurderes, om der skal gøres noget ved den brækkede næse, eller om den skal hele af sig selv. Og så skal det selvfølgelig vurderes, om han kan spille med maske, eller det ikke er nødvendigt, siger Kent Nielsen.

Søren Frederiksen fik et hul i hovedet i en hovedstødsduel, men det skal gro sammen, og han har ikke fået hjernerystelse.

Samtidig afventer man det endelige svar på, om Jakob Ahlmann skal i karantæne, efter han modtog et gult kort i søndagens kamp. Takseres den til seks strafpoint, kan han ikke være med imod FC Midtjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.