Kusk skal finde sig selv igen

Kasper Kusk er gæst i årets første udgave af podcasten Ripodsten og fortæller om sit skifte tilbage til AaB

Kasper Kusk er tilbage i AaB-trøjen og ved at der er tårnhøje forventninger til ham. Foto: Bente Poder

Kasper Kusk er tilbage i AaB-trøjen og ved at der er tårnhøje forventninger til ham. Foto: Bente Poder

FODBOLD:AaB lavede ét indkøb i det transfervindue, der lukkede ved udgangen af januar.

Og det var en markant profil, der blev hentet tilbage til den nordjyske superligaklub. Det lykkedes nemlig sportsdirektør Allan Gaarde at få Kasper Kusk hjem til Nordjylland fra FC København. Og offensiv-spilleren er forberedt på, at han skal levere varen fra første fløjt.

- Der er jo mange der tror, jeg kommer tilbage og laver 12 mål og otte assist. Der er ingen tvivl om, at folks forventninger til mig er tårnhøje, og det er et pres, man skal lære at leve med i hverdagen, og det har jeg gjort mig fortjent til. Men jeg skal tilbage og finde mig selv, og jeg håber selvfølgelig ikke, der går så lang tid. Jeg skal tilbage og kreere chancer og score mål, så vi kommer ind i top seks, lyder det blandt andet fra Kasper Kusk i den nyeste udgave af fodboldpodcasten "Ripodsten".

Her bliver der også set frem mod weekendens start i Superligaen for de nordjyske hold, og så bliver der også gjort status på Thisted FC og Vendsyssel FF efter transfervinduet.

Udover Kasper Kusk er Jammerbugt FC’s cheftræner Bo Zinck og NORDJYSKEs sportsjournalist Søren Olsson med i studiet. Jens Otto Barsøe er vært. Du kan lytte med i iTunes, SoundCloud mm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.