Kusk vil bryde måltørke

AaB-kometen håber på vendepunkt mod Silkeborg

Kasper Kusk tager en mavelanding i torsdagens kamp mod FC Nordsjælland, hvor han spillede glimrende, men manglede en scoring som kronen på værket. Foto: Claus Søndberg

Kasper Kusk tager en mavelanding i torsdagens kamp mod FC Nordsjælland, hvor han spillede glimrende, men manglede en scoring som kronen på værket. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Han har fået debut i A-landsholdstruppen og var bedste AaB’er i torsdagens 0-1 nederlag mod FC Nordsjælland, men på ét punkt er karrieren gået i stå for Kasper Kusk.

Han laver ikke længere mål.

I sæsonens første 15 superligakampe fandt AaB-kometen vej til netmaskerne otte gange, men tallet har nu ikke ændret sig i 10 kampe på stribe.

- Jeg synes ikke, at jeg har fået så mange chancer som i starten af sæsonen, og de muligheder, der er kommet, har jeg desværre ikke været god nok til at sparke ind, siger den 21-årige kantspiller, der senest kom på måltavlen i 1-3 nederlaget mod FC Midtjylland 5. november og siden har været i aktion i tilsammen 904 minutter - godt 15 timer!

Ekstra motivation

I mandagens hjemmekamp mod Silkeborg satser Kasper Kusk på at bidrage til, at AaB endelig igen kan råbe sejrssangen, der senest lød efter 1-0 gevinsten 23. november ude mod Randers FC.

Siden er det blevet til tre uafgjorte kampe og fire nederlag for AaB-mandskabet, der således stadig jagter årets første sejr.

- Forhåbentlig kan det motivere os ekstra, at vi har tabt to gange til Silkeborg i denne sæson, men det handler i første række om, at vi bliver skarpere i begge felter. Det er her, at kampene afgøres, fastslår Kasper Kusk, der sammen med Nicolai Larsen og Nicklas Helenius har været med i alle AaB’s 25 superligakampe i denne sæson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.