Kutcher bekymrer sig ikke om penge

Skuespilleren Ashton Kutcher bekymrer sig slet ikke om at tabe penge, når han investerer i nye projekter.

Kutcher bekymrer sig ikke om penge

Den populære Two and Half Men-skuespiller Ashton Kutcher er ligeglad med, om han taber penge i de investeringer, han har kastet sig ud i vedrørende nyopstartede firmaer.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Kutcher har for nylig investeret en masse penge i et portfolio af nyopstartede teknologivirksomheder. Og selvom han selvfølgelig håber på, at selskaberne får succes, er det ikke hans hovedmotivation for investeringerne. Det er nemlig at gøre folk glade.

- Jeg leder efter den der ting, der er så magisk, at du ikke kan forstå, hvordan det fungerer. Jeg tror virkeligt på, at teknologi har det største potentiale for at kunne skabe glæde ved de fleste ting i verden, fortæller skuespilleren.

Det betyder derfor ikke det store for den berømte Kutcher, om han tjener kassen på investeringerne eller mister hver en klink.

- Hvis det, vi skaber til folk, giver kærlighed, glæde, forbindelse, venskab og sundhed, eller hvad end der fører til menneskers glæder, så har jeg det fint med, at jeg taber mine penge, understreger skuespilleren.

Kutcher, der blev separeret fra sin kone Demi Moore sidste år, afslører samtidigt, at han ser på sine investeringer som roller, han skal udfylde.

/ritzau/