Kutcher smed kendiskæresten på Tinder

Skuespilleren og forretningsmanden Ashton Kutcher får sin kæreste, skuespillerinden Mila Kunis, til at teste diverse dating-apps.

Med et lille swipe med fingeren kan man "synes godt om" eller afvise potentielle flirts på dating-app'en Tinder.

Et lille swipe med et muligt kæmpe forretningspotentiale og det ville skuespilleren Ashton Kutcher gerne teste. For ved siden af skuespilleriet er Kutcher også en forretningsmand, der gerne investerer i ny teknologi.

Men i stedet for selv at teste diverse dating-apps får han sin kæreste, skuespillerinden Mila Kunis, til at afprøve, om sådan en app skal swipes til højre eller venstre. Det fortæller hun til "Jimmy Kimmel Live!"

- Folk henvender sig til ham hele tiden med nye app-idéer. Og da vi startede med at date hinanden, og Tinder ikke var helt så udbredt endnu, spurgte han mig, om jeg lige ville teste app'en, forklarer den 31-årige ukrainskfødte skuespillerinde og fortsætter:

- At swipe folk til højre og venstre - det er helt fantastisk. Det er den slags ting, jeg laver derhjemme. Han får mig hele tiden til at prøve alle mulige hjemmesider, siger Kunis i interviewet og røbede samtidig, at hun også har prøvet app'en Grindr, som er den homoseksuelle udgave af Tinder.

Der er dog en app, som i den grad fik en dårlig anmeldelse af Kunis - app'en BellyBeats, der kan måle et fosters hjerteslag, og det var en dårlig oplevelse for den dengang gravide skuespillerinde.

- Man sætter en lille mikrofon om maven, og så burde man kunne høre sit barns hjerteslag - men medminde man ved, hvad man laver, kan man ikke høre hjerteslaget, og så panikker man, siger hun.

Privat er der dog ingen grund til at bruge Tinder for Kunis. I oktober blev Kutcher/Kunis-klanen nemlig udvidet med datteren Wyatt.

Mila Kunis er fra 5. februar aktuel i science fiction-filmen "Jupiter Ascending."

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.