Brønderslev

Kvægmøde tilsat Nattergale-humor

Carsten Knudsen alias Gertrud Sand besøgte Brønderslev

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Landbo Nords årsmøde indenfor kvægrådgivning blev tilsat humor.Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Det er ikke hver dag, at Gertrud Sand aka Carsten Knudsen fra De Nattergale kommer på besøg i Brønderslev. Men det fandt sted, da knap 400 landmænd og rådgivere var samlet til årsmøde i LandboNords kvægrådgivning.

Dagens tema var hentet hos De Nattergale: ”Vi må da håbe det bliver bedre i morgen”, og det gav et opmuntrende twist til en dagligdag, hvor mange mælkeproducenter i øjeblikket er pressede, oplyser LandboNord.

De melder også om, at Carsten Knudsen gav et underholdende show for forsamlingen.

Deltagerne blev også præsenteret for den nyeste viden inden for områderne holdbare køer, livsproduktion, økonomi, foder og effektiv malkning, og der var mulighed for at diskutere den overordnede situation for de nordjyske mælkeproducenter, som i øjeblikket oplever flere ting, som de umiddelbart ikke selv er herre over.

- Jeg fik desværre ret, da jeg stod her ved sidste årsmøde og forudsagde, at 2015 ville blive et hårdt år. Men jeg havde ikke forestillet mig, at majshøsten ville blive så dårlig og at mælkeprisen ville blive ved med at falde, så at den i øjeblikket er nede på det laveste niveau siden gyseråret i 2009. Det har desværre sat sine spor, og derfor er det oplagt at håbe, at det bliver bedre i morgen, sagde Ole Larsen, der formand for Kvægudvalget i LandboNord.

Mødet foregik på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.