Fortuna Hjørring

Kveton: Vi ved, hvad de kommer med

Fortuna Hjørring kan drage fordel af tidligere møder mod Fiorentina, mener cheftræneren

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fortuna i aktion under tirsdagens træning i Firenze. Foto: Laura Guldhammer

FODBOLD:Fortuna Hjørring træder onsdag aften ind i Champions League-turneringen, når de skal på besøg i Firenze i det første af to opgør mod Fiorentina.

Sidste sæson mødte Fortuna Hjørring også Fiorentina i første runde, og her blev det til et 1-2 nederlag i Firenze og en nulløsning hjemme i Hjørring, hvilket betød, at Fiorentina trak det længste strå og slog Fortuna Hjørring ud af turneringen.

Nu får Fortuna Hjørring en ny chance, når de onsdag aften skal på besøg i Firenze. Cheftræner Carrie Kveton tror på, at Fortuna Hjørring kan drage fordel af kendskabet til italienerne.

- Vi ved, hvad de kommer med. Det er rart at kunne gå ind til en Champions League-kamp og kende bare lidt til modstanderen. Det er et meget erfarent hold, der er meget ældre end vores, så de kommer til at spille kløgtigt, siger hun.

Fortuna Hjørring går benhårdt efter en sejr, men vigtigst af alt, gælder det om at have et solidt udgangspunkt inden returopgøret.

- Vi spiller altid for at vinde, så det er selvfølgelig planen. Men en uafgjort vil ikke være en katastrofe, specielt ikke hvis vi får et udebanemål. Det vil være rigtig godt for os, siger Carrie Kveton.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.