Kvinde anmelder voldtægt i gyde

Nordjyllands Politi leder efter gerningsmanden til en mulig voldtægt i Skagen

Jesper Ramsing
Arkivfoto: Michael Koch
Voldtægt 11. juni 2018 14:32 - Opdateret 11. juni 2018 15:15

SKAGEN: Nordjyllands Politi leder efter en formodet voldtægtsmand, efter en 48-årig norsk kvinde har anmeldt, at hun blev voldtaget i en gyde i Skagen natten til lørdag.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Voldtægten skulle have fundet sted omkring klokken 02.30, hvor kvinden havde forladt en café på Havnevej. Kvinden har til politiet forklaret, at hun på Havneplads blev kontaktet af en mand, der trak hende ind i en gyde og voldtog hende

Efter voldtægten gik kvinden til Fabrikskajen, hvor hun ringede til politiet kl. 02.32.

Politiets efterforskning har indtil videre ikke kunnet fastlægge det præcise gerningssted, ligesom politiet mangler den 48-årige kvindes trusser samt sko. Der er tale om en hvid g-strengstrusse samt hyttesko størrelse 39 grå med hvid kant.

Og nu søger Nordjyllands Politi altså efter vidner, der har opholdt sig i området i timerne op til anmeldelsen. Altså omkring Havnevej, Havneplads, Kappelborgvej eller Trondsvej samt på Fabrikskajen.

Politiet vil gerne høre fra folk, der kunne ligge inde med oplysninger og observationer af betydning for sagens videre efterforskning.

- Hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen - eller måske endda har set de nævnte sko og trusser - så vil vi rigtig gerne høre fra dem på telefon 114. Så hurtigt som muligt, siger politikommissær Henrik Staal, der leder efterforskningen.

Kvinden har givet følgende signalementet af den mulige gerningsmanden:

Mand, cirka 50 år, stor og fedladen. Han var iført en blå skjorte og talte dansk.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...