Kvinde fandt kvælerslange i sit køkken

Politiet efterlyser ejeren af en kongepyton, der natten til onsdag har været på udflugt

Ritzau
Natten til onsdag blev politiet på Falster kaldt ud på en noget usædvanlig opgave, da en kongepyton tog på natterend. Foto: Scanpix
Kriminalitet 8. august 2018 07:25 - Opdateret 8. august 2018 17:48

NYKØBING FALSTER: En kvinde fra Nykøbing Falster fik sig lidt af et chok, da hun natten til onsdag mødte en ubuden gæst i sit køkken.

Da hun i løbet af natten gik ud i køkkenet i sin lejlighed for at få en tår vand, lå der på køkkengulvet en omtrent en meter lang, grøn kongepyton og hvæsede af hende.

Det skriver TV Øst.

Kvinden ringede straks til alarmcentralen, og i første omgang blev Falck kontaktet.

Falck kunne imidlertid ikke komme kvinden til undsætning, så derfor sendte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en patrulje til hendes lejlighed i Tværgade.

Selvom den type opgaver ikke lige frem er hverdagskost for ordensmagten, fik betjentene alligevel håndteret kvælerslangen.

- Noget tyder på, at den ene betjent kender lidt til den slags, fortæller Henrik Karlsen, som er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV Øst.

Politiet tog efterfølgende kontakt til Krokodille Zoo i Eskilstrup, der ligger i nærheden, som tog imod dyret.

Nu efterlyser politiet kvælerslangens rette ejermand. Omkring klokken 07.30 onsdag morgen, har politiet fortsat ikke fået nogen henvendelser, fortæller vagtchef Søren Østervig.

- Vi har efterlyst ejeren på Twitter. Så håber vi, at ejermanden henvender sig, når han eller hun vågner op her til morgen, siger han.

På Twitter har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lagt et foto af slangen op.

- Denne fætter, en grøn kongepyton på cirka 1,2 meter blev truffet i en lejlighed i Tværgade (...), hvor den absolut intet havde at gøre, skriver politiet på Twitter.

- Den er nu i politiets varetægt. Er det din, eller ved du, hvis det er, så kontakt 114, skriver politiet videre.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...