Kvinde forsøgt voldtaget efter bytur

30-årig kvinde blev overfaldet på cykelsti

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

HIRTSHALS:En 30-årig kvinde blev overfaldet og forsøgt voldtaget på Søndergade i Hirtshals, da hun var på vej hjem fra et værtshusbesøg.

Overfaldet skete mellem kl. 04.30 og kl. 04.45 natten til lørdag.

Kvinden kom gående ad Søndergade, og da hun befandt sig mellem Margrethevej og Emmersbækvej blev hun pludselig grebet bagfra og tvunget ned i græsrabatten ved cykelstien. Gerningsmanden holdt kvinden fast mod græsset og forsøgte at åbne hendes bukser, men han blev forstyrret af en bil, som kom kørende ad Søndergade mod centrum, for lyset fra bilens lygter ramte manden, og han opgav sit forehavende og løb fra stedet ud over en åben mark i retning mod Margrethevej, oplyser Nordjyllands Politi.

Kraftig og muskuløs

Gerningsmanden beskrives som 20-30 år gammel, kraftig og muskuløs af bygning. Han var iført en sort hættetrøje og mørke joggingbukser.

Flere biler kørte forbi stedet i tidsrummet, og Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med de bilister eller andre personer, der har været på stedet mellem kl 04.30 og kl. 04.45 natten til lørdag.

Nordjyllands Politi har fået et par henvendelser i sagen omkring gerningsmandens færden, som skal efterforskes nærmere, men der er endnu ingen anholdte i sagen, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi

Politiet hører stadig gerne fra vidner på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.