Trafikulykker

Kvinde kørte galt på spejlglat vej

Politiet advarer bilisterne om meget glatte veje der hvor solen ikke kan varme vejene op

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den forulykkede kvinde blev kørt på sygehus til observation for hjernerystelse. Foto: Jan Pedersen

KLARUP/NORDJYLLAND:En spejlglat vej førte ved 7.30-tiden lørdag morgen til, at en 36-årig kvinde fra Klarup skred af Egensevej og ind på en mark.

Her rullede kvindens bil en tur rundt, og kvinden måtte efterfølgende køres til Aalborg Sygehus til observation for hjernerystelse.
- Vi har fået flere meldinger på, at vejene her lørdag morgen rundt om i regionen er spejlglatte - specielt på steder, hvor solen ikke har kunnet få varmet vejene op, så bilisterne skal være meget opmærksomme, når de kører ud, lyder opfordringen fra vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Vagn Nielsen.

Datter slap uskadt

Ved uheldet på Egensevej var kvinden kommet kørende fra Klarup ud fra Jørgensmindevej ind mod Aalborg. I en svag højrekurve mistede hun herredømmet over bilen, der snurrede ud på marken og væltede rundt.

En 13-årig datter var med i bilen, men hun slap uskadt fra uheldet, men bilen blev ifølge politiets oplysninger totalskadet.
Politiet har adviseret de nordjyske kommuner, og ifølge Vejdirektoratet er der også blevet saltet de fleste steder i Nordjylland.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.