Kvinde skubbet i havnen

29-årig kvinde afviste tilnærmelser fra to mænd og blev skubbet i Limfjorden

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

AALBORG:En 29-årig kvinde fra Nørresundby fik sig en ubehagelig oplevelse, da hun kl. 01.14 natten til lørdag var på vej hjem fra en bytur i Jomfru Ane Gade.

Hun kom gående ved havnefronten øst for Limfjordsbroen mellem broen og Elbjørn, hvor hun blev kontaktet af to ukendte mænd, som gjorde tilnærmelser til hende, men hun afslog og gik videre.

De to mænd gav dog ikke op så let, så de gik helt tæt på den 29-årige kvinde og skubbede hende ud over kanten og i fjorden. Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Kvinden svømmede hen til en stige ved kajen og kom selv op på land igen, og hun kontaktede straks politiet. Der blev sendt en ambulance til stedet, fordi kvinden var afkølet efter turen i vandet, og hun måtte en tur forbi Aalborg Universitetshospital til tjek.

Den 29-årige kvinde kan kun give et meget sparsomt signalement af de to mænd, idet hun ikke have set dem tydeligt. De talte dansk med accent men er af udenlandsk herkomst.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt, hvad der skete ved episoden, som fandt sted på havneområdet øst for Limfjordsbroen. Vidner kan kontakte politiet på 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.