Aalborg

Kvinde tiltalt for adskillige trusler mod politikommissær

Fodboldbølle i retten for at true politikommissær og besiddelse af store mængder amfetamin og våben

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Torsdag ved Retten i Aalborg begynder retssagen mod en 33-årig kvinde fra Aalborg Øst, som står tiltalt for 27 forskellige forhold, der både omfatter alvorlige trusler mod en politikommissær, gadeuorden samt besiddelse af en større mængde amfetamin, en gaspistol, peberspray, en totenschlæger og to krysantemum-bomber.

I anklageskriftet fremgår det, at kvinden 13 forskellige gange i perioden fra 19. februar til 29. marts i år har sendt volds- og dødstrusler til den samme politikommissær ved Nordjyllands Politi. Truslerne er sendt via sms fra kvindens mobiltelefon til politikommissærens tjenestetelefon.

Kendt fodboldbølle

Den 33-årige er i forvejen overordentligt godt kendt af politiet - hovedsageligt for at lave optøjer i forbindelse med fodboldholdet AaB’s kampe, hvor hun blandt andet tidligere har overfaldet stadionkontrollører og truet betjente.

Det er heller ikke første gang, den tiltalte ser sig sur på netop denne politikommissær, som hun nu er tiltalt for at have truet. Tilbage i 2012 blev hun nemlig idømt otte måneders fængsel for at have opsøgt hans hjem og truet ham via sms-beskeder.

Dengang fik den nu 33-årige kvinde et tilhold mod at trænge sig ind på politikommissæren både personligt, elektronisk og skriftligt. Tilholdet gør sig gældende til og med 11. november 2016, men hun har altså brudt det flere gange siden.

Bombetrussel mod banegård

Selvom kvinden har været hovedpersonen bag utallige optøjer og ulovlige episoder - oftest i forbindelse med AaB-kampe - er det ikke kun i forbindelse med fodbold, hun har været i politiets søgelys.

Tilbage i december 2005 fremsatte hun en bombetrussel mod Aalborg Banegård, som lammede togtrafikken og de omkringliggende gader i fire timer. Det kostede hende efterfølgende seks måneders fængsel.

Og nu står kvinden altså over for at kunne tilføje endnu en fængselsdom til sit CV. Sagen skal for retten torsdag kl. 9.00, og det er anklager Emil Stenbygaard, der skal føre sagen mod den 33-årige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.