Kvinde var faret vild i Rold Skov

Intens eftersøgning med hundepatruljer i mørket

Steffen Bek
Kvinden var faret vild i Rold Skov. Arkivfoto
Natur 1. marts 2013 06:36

ARDEN: En hundepatrulje fra Nordjyllands Politi opsporede torsdag aften en 52-årig kvinde fra Arden, som var faret vild i Rold Skov.

- Kvinden var våd, træt og en smule konfus, men hun havde det efter omstændighederne godt, fortæller vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.

Kvinden blev fundet i buldrende mørke i Rold Skov ved 23-tiden.

Hun havde ifølge politiets oplysninger pakket en taske og var taget ud i skoven for et par dage siden, men i aftes ved 20-tiden ringede hun til sin søn og fortalte, at hun gerne ville hjem, men hun kunne ikke finde ud af skoven.

Vant til skoven

Ifølge Nordjyllands Politi har kvinden tidligere overnattet i skoven, og hun er vant til at færdes i Rold Skov, men torsdag aften mistede hun fuldstændig orienteringen i den store skov.

Kvinden var gået ind i Rold Skov ved Hulemosevej. Politiet var i telefonisk kontakt med kvinden, men hun anede ikke, hvor hun befandt sig.

Politiet havde rekvireret en helikopter med varmesøgende udstyr til at deltage i eftersøgningen, men inden den kom i luften var det lykkedes at finde frem til kvinden. Mobildata fra en telefonmast blev analyseret, og politiets hunde fandt derefter frem til den 52-årige kvinde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...