Kvinde var faret vild i Rold Skov

Intens eftersøgning med hundepatruljer i mørket

Kvinden var faret vild i Rold Skov. Arkivfoto <i>Michael Koch</i>

Kvinden var faret vild i Rold Skov. Arkivfoto Michael Koch

ARDEN:En hundepatrulje fra Nordjyllands Politi opsporede torsdag aften en 52-årig kvinde fra Arden, som var faret vild i Rold Skov.

- Kvinden var våd, træt og en smule konfus, men hun havde det efter omstændighederne godt, fortæller vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.

Kvinden blev fundet i buldrende mørke i Rold Skov ved 23-tiden.

Hun havde ifølge politiets oplysninger pakket en taske og var taget ud i skoven for et par dage siden, men i aftes ved 20-tiden ringede hun til sin søn og fortalte, at hun gerne ville hjem, men hun kunne ikke finde ud af skoven.

Vant til skoven

Ifølge Nordjyllands Politi har kvinden tidligere overnattet i skoven, og hun er vant til at færdes i Rold Skov, men torsdag aften mistede hun fuldstændig orienteringen i den store skov.

Kvinden var gået ind i Rold Skov ved Hulemosevej. Politiet var i telefonisk kontakt med kvinden, men hun anede ikke, hvor hun befandt sig.

Politiet havde rekvireret en helikopter med varmesøgende udstyr til at deltage i eftersøgningen, men inden den kom i luften var det lykkedes at finde frem til kvinden. Mobildata fra en telefonmast blev analyseret, og politiets hunde fandt derefter frem til den 52-årige kvinde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.